Etiketler

26 Ağustos 2016 Cuma

Nil KARAİBRAHİMGİL - Kelebeğin Hayat Sırları


En çok okunan kitaplar arasında bulunan Kelebeğin Hayat Sırları kitabını ilk kez bende orada gördüm. Normal de kişisel gelişim kitapları hiç okumayı pek tercih etmem ama bu kitabın yazarı Nil KARAİBRAHİMGİL olunca okumak istedim. Bu güne kadar okuduğum kitaplardan çok farklı bir kitap.


Kelebeğin Hayat Sırları kitabının içeriği bölümlerden oluşuyor. Elinize kitabı aldığınızda her hangi bir sayfayı açıp okuyabilirsiniz veya baştan sona da okuyabilirsiniz. Kitap kendi içinde bir bütünlük oluştursa da her bölüm de kendi içinde bütünlük oluşturabiliyor.
Kitabın tasarımına gelince kapağında Nil Karaibrahimgil’in ve kelebekler ile oluşan bir kapağı var. Arka kapağındaki yazı ise oldukça etkileyici.


Kitap kendinizi iyi hissetirmeyi , hatalarınızı anlamayı , hayatınızdaki kişilerin ne kadar değerli olduğunu okudukça daha iyi anlıyorsunuz.  Kısacası kişinin iç sesine tercüman oluyor. Kitapta en çok dikkatimi çeken ise bir olayı anlatırken , olayın içerisinden çıkmak ne kadar zor olsa da ; Nil Karaibrahimgil olayı öyle bir şeye benzetiyor ki o olay hemen çözüme ulaştırabiliyorsunuz.
Nil Karaibrahimgil’ininstagramda paylaştığı fotografın altında “Dilerim ki okuyan herkes okuduğunda aradığını bulsun” demiş. Ben okuduğumdaaradığım her şeyi buldum. Zaten bu kitap köşe yazılarının birleştirilmiş hali olduğu için herkesin aradığını bulacağını düşünüyorum. Özellikle her genç okuduğunda kendinden bir nokta bulacağına eminim.


Nil Karaibrahimgil’in gençlere yazdığı şiirin videosunu da izlemeden geçmeyin derim.



Kitap Bilgileri ; 

Yazar : Nil KARAİBRAHİMGİL
Sayfa Sayısı: 296
Baskı Yılı: 2015
Yayınevi: 
Doğan Novus

Satın Almak İçin ; http://www.dr.com.tr/Kitap/Kelebegin-Hayat-Sirlari/Nil-Karaibrahimgil/Edebiyat/Deneme-Yazin/urunno=0000000659237

O halde herkese keyifli okumalar...






İnstagram : minebasarn
Facebook : Mine Başaran
Mail : minebsrn4@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder