Etiketler

15 Kasım 2018 Perşembe

Glow



Netflix üyesi olarak artık Netflix dizileri izlemeye başladık. Buda demektir ki uzun bir süre burda netflix dizisi yorumları görebilirsiniz. Çünkü biz bu hızla baya bir dizi bitireceğiz. İlk dizimiz komedi dizisi olan Glow.

1980’ler de Amerika’da damgasını vuran güreşlerin konusunu ele alıyor. Orginal Netflix dizi olan Glow’un güçlü bir ekibi bulunuyor.   Oyuncuları arasında Alison Brie , Betty Gilpin , Marc Maron , Britney Young , Kate Nash gibi birçok başarılı isim bulunuyor.



2 sezondan oluşan dizinin bir sezonu 10 bölüm , her bölümü ortalama olarak 40 dakikadan oluşuyor. Zaten bazen öyle bölümler oluyor ki zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz ve bir sonra ki bölümü izlemeye başlıyorsunuz. :)

Amerikan Güreş sporu üzerine olan bu diziyi izlerken çok eğleneceğinizi düşünüyorum. Amerikan güreşi erkek sporu olarak aklımızda kalsa da Glow sayesinde kızlar tarafından izliyoruz. Oldukça sert ve sıradışı hareketleri kızların yapıyor olması bazı yerlerde yüreğinizi ağzınıza getiriyor.

Birbiriniden güzel güreşçi kadınların aynı zaman da özel hayatları hakkında da bilgi ediyoruz. Ringteki kadınlar , özel hayatlarında bambaşka oluyorlar. Buda diziye sürükleyicilik sağlıyor. Ringte birbirine giren bu kadınlar özel hayatlarında birbirlerine bağlı kalıp güven üzerine bir arkadaşlık kuruyorlar.

Dizi izlerken en sevdiğimiz karakter Ruht Wilder oldu , ringteki adı ile Zoya. Hem ringteki karakteri hem de özel yaşamındaki karakteri ile bizi kendine bağlayan bir karakter oldu.

Dizinin isminin anlamı ise Gorgeus Ladies Of Wrestling yani güreşin Muhteşem Kızları.
Dizi aynı zaman da 80’leri yasttığı için ayrı bir güzel. :)

Yapamazsınız diyenlere karşı Yapabiliriz diyerek cevabı veren en güzel dizilerden biri.
Netflix dizi olarak güzel bir dizi ile başlamadığımıza göre bir sonrakine geçebiliriz. :)
İyi seyirler..


O dönemin gerçek Glow resmi. :)

 İnstagram : minebasarn
Facebook : Mine Başaran
Mail : minebsrn4@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder