Etiketler

13 Ağustos 2017 Pazar

Çocuk Büyütme Rehberi


Bir çok yerde karşıma çıkan bu filmi çok fazla merak ediyordum. Ve bir akşam merakla açıp izlemeye başladım. Normalde filmlerde anne çocuk konusu karşıma çıkıyordu. İzlediğim film onlardan farklı olarak baba kız konusunu ele alıyor.

Komedi türünde başlayan film gülme , sinirlenme, şasırma, gıcık olma ve sonunda gözyaşı ile son buluyor. 2 saatlik olan filmde tüm duyguları yaşamanız mümkün gibi görünüyor. Film her sahnesinde farklı farklı duygular yaşayarak , merakla sonunu bekliyorsunuz.

Hem yönetmek koltuğunda oturan hem de başrolünde Eugenio Derbez (Valentin) bulunuyor. Valentin Meksika’da her gününü başka bir kızla geçiyordu. Ta ki bir gün eski sevgilisi kucağında bebeği ile kapısına gelene kadar. İşte o günden sonra hayatını kızına göre şekillendirme başlıyor baba Valentin.
Meksika’dan yola çıkarak Los Angeles’ta yaşamaya başlıyorlar. Los Angeles’ta birlikte kendilerine bir ev kuruyorlar ve Valentin kızına bakmak için dublörlük yapıyor. Fakat her şey bu kadar da güzel devam etmiyor.


Film inanılmaz derece eğlenceli devam ederken bir ters köşe yapıyor. Her ne kadar ilk başlarda Valentin’i sevmesem de ilerleyen sahnelerde kızı Maggie ile birlikte samimi bir şekilde oyunculuklarına devam ediyorlar. Hiçbir sahnesi abartı değildi , hatta tam tersi çok doğaldı.
Diğer filmler gibi sonu başından belli olan filmlerden değil. Her dakikası sürprizlerle dolu, neyi ne zaman olacağını anlayamıyorsunuz.

Film bittiğinde kendinize harika dersler çıkarmanız da mümkün. Hayat, bizim hazır olup olmadığımızı umursamaz. Neyin ne zaman olacağını bilmediğimiz , asla yapmayacağınızı düşündüğünüz şeyleri yaparken kendinizi bulabilirsiniz. İşte tam da Valentin gibi neyin ne zaman olacağını bilmeden hayatın bize yaptığı sınavlara karşı durup ayakta durmak zorundayız.

“10 dolarlık taksi parası hayatınızın en iyi yatırımı olarak sonuçlanabilir.” Bu sözü filmi izledikten sonra çok daha iyi anlayacaksınız.
Kesinlikle izlenmesi gereken bir film.
2 saatinizi ayırın ve izleyin.
Hiç bir şey kaybetmezsiniz.

Sadece izleyin ve düşünün. 

Çocuk Büyütme Rehberi Film Fragmanı ; https://www.youtube.com/watch?v=_CibnS_3gcQ
Beyaz Perde de Çocuk Büyütme Rehberi Filmi ;http://www.beyazperde.com/filmler/film-223573/
Sinemalar da Çocuk Büyütme Rehberi Filmi ;http://www.sinemalar.com/film/221339/no-se-aceptan-devoluciones



İnstagram : minebasarn
Facebook : Mine Başaran

Mail : minebsrn4@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder