Etiketler

31 Temmuz 2017 Pazartesi

The Mick


No Tomorrow dizisi bitince bizde bir boşluğa düştük. Yine Merve Özkaynak’ın önerilerinden yola çıkarak TheMick dizisini izlemeye karar verdik. Başrolde Kaitlin Olson (Mickey Teyze) , Sofia Black (Sabrina), Thomas Barbusca (Chip), Jack Stanton (Ben) bulunuyor.



The Mick komedi türünde bir dizi. Dizinin ilk bölümde üç çocuk sahibi olan anne ve babanın tutuklanması ile başlıyor. Anne çocukları teyzesi Mickey’e emanet etmesi ile eğlenceli sahneler başlıyor.


18 yaşında genç bir kız olan Sabrina , ergenliğe yeni girmiş olan Chip ile en küçükleri olan Ben ile teyze Mickey baş başa kalıyor. Her bölüm de her çocuk farklı  bir sorun oluşturuyor. Bazen Mickey kaçıp gitmek istese de onlardan vazgeçemiyor. Mickey’e yardımcı olan birde yardımcı Alba bulunuyor. Mickey ile Alba birlikte çocuklara sahip çıkmaya çalıştıkça işler daha da karışıyor.

1 sezon 17 bölümden oluşan dizinin her bölümü ortalama 20 dakikadan oluşuyor. Yani süre açısından tam benlik bir diziydi. :) Her bölümde birbirinden ayrı konular oluyor. Karakterlerin kimler olduğunu öğrendikten sonra diziyi anlamak oldukça kolaylaşıyor.

Her karakterin sahnesini izlerken çok keyif aldık fakat en küçük çocuk Ben’in sahnelerinde kahkahalar attığımız oldu. :)
Kafa dağıtmalık , çerezlik bir dizi. :)
Umarım sizde izledikçe beğenirsiniz. :)

İnstagram : minebasarn
Facebook : Mine Başaran
Mail : minebsrn4@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder