Etiketler

14 Eylül 2017 Perşembe

Gece Bitmeden


Can sıkıntısından filmlere sarmış durumdayım. Önüme hangi film çıkarsa türüne ve konusuna kısa bir göz attıktan sonra açıp izliyorum. Bazen sarıyor , bazen ise sarmasa da sonunu merak ettiğim için izliyorum. Buda o filmlerden biri.
Romantik bir film olan Gece Bitmeden 2014 yapımı. Yönetmeni Chris Evans aynı zamanda başrölde yer alıyor. Filmin iki kişilik bir oyuncu kadrosu var. Biri Chris Evans yani Nick , diğeri ise Alice Eve yani Brooke. Küçük bir kadrosu olduğu için konuyu anlamakta zorluk çekmiyoruz.,

Filmin hikayesi Brooke evli bir bayandır. İş nedeni ile Manhattan’aya gelir. İşini hallettikten sonra New York’a dönmek için gece 1:30 tren bileti alır , fakat treni kaçırır. Eşinin Manhattan’a geldiğinden haberi yoktur. İstasyonda çaresizce kalan bayan tam o sıra da Nick ile tanışır. Nick gece boyunca onu eve gönderebilmek için her şeyi yapar. Peki Nick başaralı olabilir mi ?Brooke evine ve eşine zamanında ulaşabilir mi ?

1 saat 35 dakikalık film sadece bir geceden oluşmaktadır. Ağır ilerleyen bir film olmasına rağmen kendini izletmeyi başarıyor. Diğer romantik filmlerden farklı olduğunu söyleyebilirim. Filmin sonunda şasırtıcı bir şekilde beklediğiniz olay gerçekleşmiyor.

Boş zamanınızda , kafanızı dağıtacak , konusu hafif bir film arıyorsanız bu film tam sizlik.

Uyku öncesi izlediğim filmlerden biriydi ve iyi geldi. :)

Gece Bitmeden Film Fragmanı ; https://www.youtube.com/watch?v=wWuZRWIqmfk
Beyaz Perde de Gece Bitmeden Filmi ;http://www.beyazperde.com/filmler/film-223065/
Sinemalar da Gece Bitmeden Filmi ;https://www.sinemalar.com/film/28102/before-we-go



İnstagram : minebasarn
Facebook : Mine Başaran

Mail : minebsrn4@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder