Etiketler

30 Nisan 2018 Pazartesi

This İs Us



Babanızın veya annenizin şimdiye kadar ki hayatını görme şansınız olsaydı ne hissederdiniz ?
İşte bu sorunun cevabını bize her bölümü ile ayrı bir güzellikte veriyor This is us. This İs Us ,  aile draması olan bir dizi. 2 sezondan ve her sezon 18 bölümden oluşuyor. Bir bölüm ise ortalama 45 dakikadan oluşuyor. Dizi için söyleyeceğimiz tek şey , şuana kadar izlediğimiz en güzel dizi oldu bizim için.
Dizinin merkezinde anne baba ve üç çocuktan oluşan bir çekirdek aile bulunuyor. Jack ve Rebecca Pearson birbirine çok aşık , üçüz bekleyen heyecanlı bir çift. Fakat doğum sırasında üçüzlerinden birini kaybetselerde o hastaneden yine üç bebek ile çıkmayı başarıyorlar. Doğumun olduğu aynı gün hastanede terk edilmiş siyahi bebeği de evlat ediyorlar ve üç çocuklu bir aile olarak evlerine geri dönüyorlar.

Randall çok başarılı ve güzel bir mesleği olan bir iş adamı. Aynı zamanda iki çocuk babası ve mutlu bir ailesi var.

Kevin ise oyunculuk alanının da çırpınan , kendini kabul ettirmeye çalışan bir aktör.

Kate ise ailesinin tek kızı ve fazla kilolarıyla başı dertte.

Dizinin ilk bölümünde üç çocuk 36. Yaş gününü kutluyor ve o günden itibaren bizlerde kendimizi hikayenin içinde buluyoruz. Üç çocuğun kendi yaşantılarını anlatan dizi , geri dönüşler yaparak Jack ve Rebecca’nın gençlik yıllarını da konu alıyor.

Başrollerde Milo Ventimiglia ( Jack) , Mandy Moore ( Rebecca) Sterling k. Brown ( Randall) , Chriss Metz (Kate), Justin Hartley ( Kevin ) bulunuyor.

 Hepsi birbirinden başarılı oyunculukları bulunuyor ve dizi ile o kadar iç içeler ki biri olmayınca hemen gözümüz onu arıyor. 2.sezonu yeni bitmiş olan dizinin 3. Sezonunu sabırsızlıkla bekliyoruz. Bir gecede 5 bölüm izleyebilecek kadar çok sevdik gerisini siz düşünün. :)

Geçmiş ve günümüzü bu kadar güzel harmanlayan bir dizi veya film ile henüz hiç karşılaşmadım. İnsanı her yönüyle anlatan bir harika bir dizi. Hikayesi tümüyle hayatın içinden olan bir dizi.

Mutluluk , hüzün , umut , sevgi , güven , aşk , mücadele , kardeşlik gibi bir çok duyguyu konu almış bir dizi.

Bazı bölümlerini izlerken gülüyoruz , bazı bölümlerde ise gözlerimiz kızarıyor.
Her bölümü bir film gibi olan dizi.

Kesinlikle izleyin !
Şiddetle öneriyorum.
İyi seyirler..

İnstagram : minebasarn

Facebook : Mine Başaran
Mail : minebsrn4@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder