Etiketler

22 Temmuz 2019 Pazartesi

Aile Arasında


Eğlenceli , bol mizah içeren , komedi filmi arayışı içerisinde iken karşımıza bu film çıktı. Genel de türk filmleri klasik olduğu için izlemeyi pek tercih etmesek de Gülse Birsel’in filmini izlemeye karar verdik.

Takıntılı bir adam olan Fikret , 21 yıllık evliliğini bitirmek üzeredir. Maddi sebeplerden dolaylardan dolayı kapının önüne konmuştur.



Bir kız annesi olan vokalist  Solmaz ise eşi ile tartışmıştır ve eşi evi terk etmiştir. Müzikhollerde vokalist olan Solmaz ile  takıntılı bir adam olan Fikret’in yolları kesişir ve hikaye böyle başlar.

Solmaz’ın kızı Zeynep , ünlü kebapçının oğlu ile evlenmeye karar vermiştir. Fakat Zeynep’in ailesi ile damadın ailesi birbirine uymadığı için Solmaz kızının mutluluğu için elinden geleni yapmıştır. İşte bu noktada Solmaz ve Fikret bir araya gelerek farklı engellerle karşılaşarak Zeynep’in mutlu olması için savaşmaktadır. Sonunda Zeynep mutlu olacak mı ?işte öğrenebilmeniz için filmi izlemeniz gerekir.




Gülse Birsel’i ekranda çok az görüyoruz , senoryasını kendi yazmış olsa da sahne de kendine pek yer vermemiş. Fikret rolünde Engin Günaydın’ı , Solmaz rolünde ise Demet Evgar’ı görüyoruz. Doğrusu ikisi de rollerine o kadar çok yakışmış ki harika bir iş çıkarmışlar.

2017 yılında çekilmiş olan filmin yönetmeni Ozak Açıktan. Yan rollere baktığımız da ise Erdal Özyağcılar , Devrim Yakut , Şevket Çoruh , Su Kutlu gibi başarılı isimler karşımıza çıkıyor. 2 saatlik film olmasının yanında bazen hikayenin ağır işlediğini düşündüğünüz oluyor. Ama o an öyle bir espri veya sahne geliyor ki o düşüncenizden anında uzaklaşıyorsunuz.

Gülse Birsel’in kalemine sağlık , oyuncularımızın ise emeklerine sağlık. Güzel bir film ortaya çıkmış.

Bizim aradığımız gülmek olduğu için istediğimizi karşıladı. Eğer sizde gülmeli , kahkahalı bir komedi filmi arayışındaysanız bir şans verebilirsiniz.
İyi seyirler…


Aile Arasında 
Film Fragmanı ; https://www.youtube.com/watch?v=N-hyXVxNNjM

Beyaz Perde de Aile Arasında Filmi ;http://www.beyazperde.com/filmler/film-257931/
Sinemalar da Aile Arasında Filmi ;https://www.sinemalar.com/film/252449/aile-arasinda

İnstagram : minebasarn
Facebook : Mine Başaran
Mail : minebsrn4@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder