Etiketler

29 Aralık 2016 Perşembe

Görümce


2 Aralık 2016 ‘ da vizyona giren senaristi ve başrolünden Gupse Özay’ın bulunduğu romantik komedi filmi ‘’Görümce’’ ile karşınızdayım. Yönetmeni ise “Kocan Kadar Konuş” filminin de yönetmeni olan Kıvanç Baruönü üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Gupse Özay , Buğra Gülsoy , Eda Ece, İnci Pars gibi başarılı isimler yer alıyor.


Aslında benim bu filme gitmemin sebeplerinden biri filmde küçük bir rol alan Melina Öztürk. Anne- çocuk bloggerların arasında başarılı bir yere sahip Merve Öztürk (melinasmom) kızı Melina. Melina ile ilk kaşılaşmam tv8 kanalında yayınlanan 1Alp 3Çocuk programında oldu. Sonrasında ise instagram ve snapchatten takip etmeye başladım. Görümce filminde de küçük bir rol aldığını görünce gitmeden edemedim. Çok güzel bir sahneydi. Melina küçük bir prensesti ve çok tatlıydı. Sahnesi bittiğinde biraz üzüldüm ve tekrar görmek istedim. :)


Gelelim filmin konusuna  ; bir abla – kardeş hikayesi. GupseÖzay ; Yeliz , Buğra Gülsoy ; Ahmet , Eda Ece ; Deniz karakterleri ile karşımıza çıkıyor. Anne ve babasını kaybeden Yeliz ve Ahmet iki kardeştir. Yeliz , Ahmet’ çok düşkündür ve Ahmet’in hayatına giren tüm kızları planlar yaparak ayırmayı başarmıştır. Fakat bu kez Ahmet , Deniz’e sırılsıklam aşıktır ve ayrılmayı hiç düşünmüyordur. Yeliz görümceliğini yaparak , kardeşi Ahmet’i ve Deniz’i farklı farklı planlar yapar. Deniz ise bu palnlar karşısında susar ve son derece iyi niyetli karşılar. 


Planlar yaparken aynı zamanda Yeliz’in de kalbi bir İtalyan erkeği için atmaya başlar. Peki Yeliz kardeşinin evlenmesine izin verdi mi ? Deniz tüm bunlara karşı suskunluğunu devam ettirdi mi ?


İşte bu soruların tüm cevapları filmin sahnelerinde. Çoğu zaman güldüğüm ama bazı yerlerde gözlerimin dolduğu oldu. Oda sanırım benim duygusallığımdı. :)
Gupse Özay Beyaz Show’a konuk olarak geldiğinde bu filmin hikayesini kendi yaşadıklarından uyarladığını söyledi. Yani abisi evlenmeden önce gelin adayına çok çektirmiş hatta bununla alakalı instagramda bir paylaşımı bulunuyor.


Filmin basit bir konusu var. İzleyenlere pek bir şey katmıyor.
Kafa dağıtmak isteyenlere , gülmeye ihtiyacı olanlar için izleyebilecekleri bir film.

İyi Seyirler :)

Beyaz Perde de Görümce Filmi ;http://www.beyazperde.com/filmler/film-249650/
Sinemalar da Görümce  Filmi ;http://www.sinemalar.com/film/242138/gorumce



İnstagram : minebasarn
Facebook : Mine Başaran
Mail : minebsrn4@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder