Etiketler

4 Temmuz 2017 Salı

No Tomorrow


Ufuk ile birlikte okul olduğu zamanlarda kafamızı dağıtmak için yarım saat kırk beş dakikalık yabancı komedi dizisi arıyorduk. Çevremizde sorduğumuz kişiler hep aynı bilindik dizileri söylüyordu , o dizilerde bize göre değildi. O yüzden arayışlara girmiştik ve sonunda Merve Özkaynak’ın önerilerinde gördüğümüz No Tomorrow dizisini izlemeye karar verdik.  No Tomorrow dizisinin başrolünde Tori Anderson (Evie) , Joshua Sasse (Xavier) bulunuyor.

No Tomorrow aslında tam benlik bir diziydi. Neden mi ? İşte sebeplerini sıralıyorum şimdi. Öncelikle dizi süresi uzun olunca benim uykum geliyor o yüzden her bölüm yaklaşık 40 dakika olduğu için tam benlikti. Her bölümde farklı farklı aktiviteler yapmaları da benim için yapılacaklar listesine ek oluyordu. :) Diğer bir sebep ise romantik komedi türünde olması , en sevdiğim türlerden biridir. Son olarak da dizide fazla karakter olmadığı için kafanızı karıştıracak fazla da bir şey yok. Olayları anlamanız kolaylaşıyor.

Dizinin bu kadar artı yönlerini anlatmama rağmen hala konusu hakkında  bir şey anlatmamış olmama ne demeli. :) 1 sezon 13 bölümden oluşan dizinin konusu; Online sipariş mağazasında çalışan Evie’ninsıradan , sıkıcı bir hayatı var. Timothy ise Evie’yi çok seven erkek arkadaşı. İlişkileri de sakin , sıradan , heyecansız bir şekilde devam ediyor.Evie daha fazla bu kadar sıradan bir ilişkiye dayanamayıp ayrılmaya karar veriyor ve ilişkileri son buluyor.

Bir gün Evie , kendinin tam tersi bir karaktere sahip olan Xavier ile tanışıyor.Xavier ve Evie bir ilişkiye adım attığı andaEvie’nin hayatına renk gelmeye başlıyor. Birlikte anı yaşayıp , gününü gün edip , yarını düşünmeden doyasıya eğleniyorlar.

Xavier’in bu özgür ruhu ise bir inanca dayanıyor aslında. Bu inanç ise insanoğlunun sadece 8ay 12 gününün kaldığını ve başıboş bir gökcisminin dünyayı parçalayacağı.  Bunun için “dünya yok olmadan önce yapacaklar listesi” hazırlıyor kendine ve elinden geldiğince her gün bunları gerçekleştirıyor. Evie ile tanıştıktan sonra tüm bunları Evie’de anlatıyor ve Evie’de kendine aynı listeden hazırlıyor sonrası ise malum  listede ki maddeleri birlikte gerçekleştirmeye çalışıyorlar.

Her bölümde yeni bir macera yaşayan bu harika çiftin dizinin her sahnesini eğlence ile izlemek mümkün.
Kafa dağıtmalık bir dizi arıyorsanız işte tam aradığınız dizi. :)

Umarım ikinci sezonu da çıkar. :)
Keyifli Seyirler :)

İnstagram : minebasarn
Facebook : Mine Başaran
Mail : minebsrn4@gmail.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder