Etiketler

19 Ekim 2018 Cuma

Aşk Sana Benzer



Televizyon’da denk gelmesek türk filmi izleyeceğimiz yok doğrusu. Bakalım bu türk filmi olmuş mu diyerek izlemeye koyuluyoruz ve sonunda yine hüsrana uğruyoruz. Zamanında çok konuşulan film Aşk Sana Benzer filmi belki bizi yanıltır dedik ve izlemeye başladık.

Başrollerinde Fahriye Evcen ve Burak Özçevit’in bulunduğu iki başarılı oyuncunun filmi. Her ne kadar başarılı oyunculuklar da olsa film konusu ile maalesef standart türk filmlerinden pek bir farkı yok. Romantik bir aşk filmi izlemek isterseniz izleyebilirsiniz.

Ege’de bir balıkçı kasabasında geçiyor hikaye. Ailesinden kalan restorantı devam ettiren ve aynı zaman da balıkçılık yapan Ali ile kasabaya çalışmak için gelen Deniz’in hikayesi. Ali ve Deniz’in arasındaki çekimi kasabada yaşayan bir çok kişi fark etmiştir ve aralarında aşk giderek büyüyecektir.

Ne var ki Deniz’in kaçıp geldiği hayatı onu bırakmamıştır ve arkasından gelmiştir. İşte o zaman işler karışacaktır. Ali ve Deniz’in aşkı yokuşa sürülecektir ve her şey zorlaşacaktır. 2 saatin sonunda yaşanan aşkın sonucunu öğreniyorsunuz. :)

Her türk filminin birbirine benzemesini anlamıyoruz. Farklı konusunu olan , farklı bir çalışma olan bir film çekilse de yabancı filmleri izlediğimiz gibi türk filmlerini izlemek için can atsak keşke. Belki bir gün öyle bir film ile karşılaşırız , ne dersiniz ?

Bu filmi çok duygusal bir anınızda izlerseniz ağlamanız mümkün. Şimdiden uyarmalıyım. Burak Özçivit başrolde oynamasının yanında birde filmin yapımcılığını da üstleniyor. Yönetmenliğini ise Taner Elhan üstleniyor.  Selim Bayraktar , Yavuz Bingöl , Birsen Dürülü , Kaya Akkaya gibi isimlerde oyuncu kadrosuna eşlik eden diğer isimler.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in uyumu tek kelime ile harikaydı , iyi ki evlenmişler.:)
Standart bir romantik türk filmi.
İyi seyirler…


Aşk Sana Benzer Film Fragmanı ; https://www.youtube.com/watch?v=0EGFT3xzy9M
Beyaz Perde de Aşk Sana Benzer Filmi ;http://www.beyazperde.com/filmler/film-230848/
Sinemalar da Aşk Sana Benzer Filmi ;https://www.sinemalar.com/film/228941/ask-sana-benzer


İnstagram : minebasarn
Facebook : Mine Başaran
Mail : minebsrn4@gmail.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder