Etiketler

28 Ekim 2016 Cuma

İkimizin Yerine


Uzun zamandır blog sayfamda film sekmesi olmasına rağmen bir türlü fırsatım olmamıştı film yorumları yapmak için. Artık bir başlangıç yaparak seyrettiğim tüm filmlerin yorumlamanın zamanı geldi diye düşünüyorum ve başlıyorum yazmaya. En sonra gittiğim sinema İkimizin Yerine sinemasından başlamak istedim.
İkimizin Yerine filmi 21 Ekim 2016 da vizyona girdi. Yönetimi Umay Turagay , başrolün de ise Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler bulunuyor. Film türü romantik diye geçiyor. Konusu ise öğretmen-öğrenci aşkı.


Filme gitmek istememin sebebi oyuncularının çok iyi olması olmasıydı. Yan rollerde Zerrin Tekindor , Aslı Bekiroğlu olması daha fazla bekleyememe sebep oldu. Fragmanlar ve yorumlara bakınca güzel bir film bizi bekliyordu. Fakat beklediğimiz bir sonuç alamadık ne yazık ki.
Öncelikle romantik bir film türü olmasına rağmen bana göre aile dramı daha ağır basan bir film. Ölümsüz bir aşk hikayesi var film de fakat başrol oyuncularının dışında bir aşk bu. Başrol oyuncuları demişken Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler’in birlikte bulunduğu sahne de çok azdı. Daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum.


Nejat İşler geçiçi olarak dershane de öğretmenlik yapmaya başlıyor , Serenay Sarıkaya ise normal durumu olan bir ailenin tek kızı. 18 yaşına yeni girmesiyle hayatın da bir mucizeyi diliyor ve o mucize gerçekleşiyor. Mücize iyi mi kötü mü tüm ayrıntılarıyla filmin sahnelerinde. Filmin konusu böyle tabi filmin son sahnelerinde beklenmedik gelişmeler oluyor.
Kısacası film beklediğimden daha düşük bir puan aldı benden. Sadece oyuncuları için izlenen bir film.

Filmi izleyenler filmin ayrıntılarından bahsetmeden yorumlarını yapabilir mi ? 

İkimizin Yerine Filmi Fragmanı ; https://www.youtube.com/watch?v=0SBQ_eifsq8


Beyaz Perdede İkimizin Yerine ; http://www.beyazperde.com/filmler/film-247109/

Sinemalar da İkimizin Yerine ; http://www.sinemalar.com/film/239764/ikimizin-yerine



İnstagram : mineufukk
Facebook : Mine Başaran
Mail : minebsrn4@gmail.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder