Etiketler

2 Ekim 2016 Pazar

Pucca Günlükleri 2 – Ve Geri Kalan Herşey


Birinci kitabı bitirip hızımı alamadan  Pucca’nın tüm kitaplarını aldım. İkinci kitabı olan Ve Geri Kalan Herşey başlaması ile bitmesi bir oldu diyebilirim. İlk kitabında olduğu gibi günlük şeklinde yazmaya devam ediyor Pucca.
Fakat ikinci kitabı olan bu kitapta sanki heyecanını biraz daha azalmış olacak ki ; daha samimi bir dille yazmış bu kitabını. Kimi yerlerde kahkaha ile gülüyorken kimi yerlerde ise hüzünleniyorum. Kitabın bazı bölümlerinde küçüklüğünde yaşadığı zorluklardan bahsediyor ve burada beni en çok etkileyen ise kendi saçlarını yolması oldu. Yakın bir arkadaşımı dinler gibi okuyorum kitabını.

Evlenme meraklısı olan yazarımız Pucca tam yüzüğü parmağına takmıştı ki ilişkileri istediği gibi gitmedi. Yüzük parmaktan çıktı , yolları ayrıldı. Ve kitaba yeni kahramanımız Ceri eklendi. Ceri ise Pucca’nın ilk kitabını okumuş ve onun hatalarını , doğrularını bilerek onu yakından tanıyarak birlikte bir ilişkiye başlamışlar. Ne kadar da değişik geliyor okuyunca ama aşk işte. :)
İlk kitabında olduğu gibi akıcı , eğlenceli ve açık bir dille yazılmış günlüklerinin devamını.
Pucca günlükleri hayatın sırlarını veren kitaplar değil zaten öyle bir amacıda yok yazarımızın.
Pucca günlükleri kafanızı dağıtmak , eğlenceli kitap okumak istediğiniz zaman okuyabileceğiniz kitaplar.
Güzel vakit geçirerek okuyabileceğiniz kitaplar.




Kitap Bilgileri ; 

Yazar : Pucca
Sayfa Sayısı: 424
Baskı Yılı: 2012 
Yayınevi: 
Okuyan Us Yayınları

Satın Almak İçin ; http://www.dr.com.tr/Kitap/Ve-Geri-Kalan-Her-Sey-Pucca-Gunluk-2-Kitap/Pucca/Edebiyat/Roman/Turkiye-Roman/urunno=0000000376891

İyi okumalar. :)





İnstagram : minebasarn
Facebook : Mine Başaran
Mail : minebsrn4@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder