Etiketler

2 Ekim 2016 Pazar

Pucca Günlükleri 1– Küçük Aptalın Büyük Dünyası


Ünlü blogger  Pucca’nın ilk kitabı Küçük Aptalın Büyük Dünyası. Adını çok fazla duymama rağmen okuma fırsatı bulamamıştım. İnstagramda Pucca’nın paylaşımları hoşuma gitmeye başlayınca bloğuna bir göz attım. Birkaç yazısını okuyunca kitaplarını da okumam gerektiğini düşündüm ve zaman kaybetmeden Küçük Aptalın Büyük Dünyası kitabına başladım.
Pucca ilgisiz bir anne ve üvey bir baba elinde büyümüş ve çeşitli eziyetlere maruz kalmış. Üniversite yıllarında ise birine aşık olmuş ve ondan ayrılınca intikam almak için bir blog açarak oradan yazılar paylaşmaya başlamış.
Gerçek adı Pınar Selen olan yazarımız blog ile başlamış ve şimdilerde çok okunanlar arasında bulunan 5 tane kitaba sahip. İlk kitabı olan Küçük Aptalın Büyük Dünyası’ndan bahsedecek olursak ; üniversiteyi bitirip sevgilisinden ayrılan Pucca , babasının evine İzmir’e döner. Kısa zaman içinde iş bulur ve iş yerinde Pekmez ile tanışır. Bir aşk yaşamaya başlasalar da Pucca’nın hatalarından dolayı aşkları kısa sürer. Pucca’da istanbul’da hayatına devam etmek ister. İstanbul’da Erik ile tanışır ve yüzüğü parmağında bulur. Bakalım Pucca ve Erik aşkı nasıl devam edecek.

Küçük yaştan itibaren yaşadıklarında yola çıkarak  kendini Marilyn Monroe’ya benzetiyor. Bu yüzden çoğu kitabının kapağında Marilyn Monroe’nin resmi kullanmış. Pucca kitabını açık bir dille yazmış , okunması oldukça kolay ve akıcı bir kitap. Kitapta kendi hayatını iyisi kötüsüyle her yönüyle anlatmış. Sadece kendisi değil ; iş arkadaşları , halaları , ailesi hepsinin iç yüzünü kitaba yazmış.
Kısacası bi çerez gibi kitabı bir günde bitirmeniz mümkün. Okurken eğleneceğinize de eminim.




Kitap Bilgileri ; 

Yazar : Pucca
Sayfa Sayısı: 368
Baskı Yılı: 2012 
Yayınevi: 
Okuyan Us Yayınları

Satın Almak İçin ; http://www.dr.com.tr/Kitap/Kucuk-Aptalin-Buyuk-Dunyasi-Pucca-Gunluk-1-Kitap/Pucca/Edebiyat/Roman/Romantik/urunno=0000000333129

Şimdiden iyi okumalar. :)



İnstagram : minebasarn
Facebook : Mine Başaran
Mail : minebsrn4@gmail.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder