Etiketler

25 Şubat 2018 Pazar

Young Sheldon


Güncel diziler arasında komedi dizisi izlemeye karar verdiğimizde Young Sheldon dizisi karşımıza çıktı. Aslında bu dizi The Big Bang Theory dizisinin dahisi olan Sheldon’un çocukluğunu anlattığı bir dizi. 
The Big Bang Theory izlemeden bu diziye başlamış olsak da pek bişi kaybettiğimizi düşünmüyorum. Çünkü dizi gerçekten açıklayıcı ve anlatıcı yorumu ile her şeyi kafanızda canlandırmanıza yardımcı oluyor.

1989 yılını kapsayan dizinin baş kahramanı Sheldon Cooper. Sheldon Cooper 9 yaşında olmasına rağmen liseye başlayan bir deha. Astrofizik ile ilgileniyor , ünlü fizikçilerin teoremlerini anlayabilecek bir kapasiteye sahip. Tabi bunun yanında sosyal ilişkilerinde oldukça zayıf. Tek bir arkadaşı var sadece ve elbette kızlarla konuşamıyor , insanlara dokunamıyor. Dar bakış açılı bir aileye sahip. Tabi ailesi böyle olduğu için Sheldon için hayatın zorluğuda oluyor.



Yan karakterler olarak ise Sheldon’un annesi , babası , ikizi ve abisi bulunuyor. Her bir bölümü yaklaşık 20 dakikalık çerez tadında bir dizi. Birde diziyi izlerken duyacağınız bir iç ses var. Bu iç sesi konuşan ise The Big Bang Theory başrolünde bulunan Jim Parsons oluyor. Jim Parsons aynı zamanda yapımcı kadrosunda da bulunuyor.

Başrolünde Sheldon Cooper karakterini canlandıran Iain Armitage bulunuyor.  Sheldon’un annesi ise Zoe Perry , babası Lance Barber , abisi Montana Jordan ve ikizi Raegan Revord bulunuyor. Kadrosuyla , çekimleri ile her ayrıntısına kadar muhteşem olan diziyi biz çok sevdik. Her Cuma günü yeni bölümlerini merakla izlemeye devam ediyoruz. En yakın zaman da da The Big Bang Theory’e de başlayacağız. :)



2017 yapımı olan dizi güncel bir dizi.
Bu komedi dizisini çok seveceğinizi düşünüyorum.
Küçük Sheldon’u seveceğinize eminim. :)
Çerezlik diziyi açıp hemen izlemelisiniz. :)


İnstagram : minebasarn
Facebook : Mine Başaran
Mail : minebsrn4@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder