Etiketler

14 Haziran 2018 Perşembe

Focus



Başrolünde Will Smith ve Margot Robbie’nin bulunduğu , dolandırıcılık üzerine kurgulanmış , 2015 yapımı olan film gerilim , romantik ve komedi türünde. Yönetmen koltuğunda ise Glenn Ficarra ve John Requa bulunuyor.

Tecrübeli ve hayatını dolandırıcılık yaparak kazanan Nicky, güzel ve dolandırıcılıkta merakı olan Jess ile tanışır. Kısa bir süre sonra Jess , Nicky’nin takımının içerisine girer ve dolandırıcılık ile ilgili birçok bilgi edinir. Fakat bu iş arkadaşlığı aşka dönüşür. Aşk ve dolandırıcılığı bir arada sürdürebilirler mi acaba ?

Tabi ki herşey bu kadar normal ilerlemez. Filmin ikinci bölümünde çok farklı şeyler oluyor. Dolandırıcılık yaptıkları sahnelerde ne kadar çok kızmış olsam da , o kadar ustaca yapılıyor ki bir mağdur olarak fark etmeniz imkansız. 

Dolandırıcılık ve aşk temasının güzelce harmanlandığı bir film. Ancak şunu söylemem gerekir ki romantik öğesini filmde ne çok fazla ne de çok az hissediliyor. Yani abartılmadan harika bir düzeyde işlenmiş. Böylece filmin esas öğesi olan dolandırıcılık konusunu geri planda bırakmıyor.


Senaryosu , oyunculuklar , efektler , sahneler olarak düşünüldüğünde başarıyı hak eden bir film.
Akıcı , sürükleyici ; aşk ve dolandırıcılık temalı bir film.
İzlenmeyi hak ettiğini düşünüyorum.
İyi Seyirler…
Beyaz Perde de Focus  Filmi ;http://www.beyazperde.com/filmler/film-206559/
Sinemalar da Focus Filmi ;https://www.sinemalar.com/film/226081/focus

İnstagram : minebasarn
Facebook : Mine Başaran
Mail : minebsrn4@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder