Etiketler

28 Haziran 2018 Perşembe

What Women Want ?- Kadınlar Ne İster ?


Komedi türünde çerezlik bir film daha. Bu filmi Ufuk’la birlikte izledik ve filmin isminden dolayı belki biz kadınların neler istediğini daha iyi anlar diye düşünmüştüm. Fakat film tam olan kadınların neler istediği üzerine durmuyor. Her kadının başka istekleri oluyor ve bir erkek onları bir şekilde karşılayarak kendine aşık ediyor.

2001 yılında gösterime girmiş olan filmin yönetmeni Nancy Meyers. Başrolünde ise Mel Gibson bulunuyor. Diğer oyuncular ise Helen Hunt ve Marisa Tomei gibi isimler .

Film konusu itibariyle fantastik olaylar içeriyor. Nick Marshall, Chicaga’da yaşayan reklamcılık sektöründe çalışan bekar bir erkektir. İşinde başarılı olan Nick , terfi beklerken ; işler beklediği gibi gitmez. Terfi edilmezken , başına Darcy McGuire adında başarılı bir bayan gelir.

Darcy , reklam şirketinin bazı ürünlerin reklamlarının değiştirilmesini istemektedir ve bunun üzerine herkesin çalışmasını ister. Kozmetik ürünleri olan bu ürünleri Nick tek tek denemektedir ve bu sırada bir kaza geçirmektedir. Bu kaza sonucu Nick , yanından geçen tüm bayanların  düşündüklerini duyduğunu fark eder. Bu durumdan hiç hoşlanmayan Nick’in başına neler gelecektir ?


Hem işinde başarılı bir reklamcı , hemde ayrıldığı eşinden olan kızının kalbini kazanmaya çalışan bir baba , hem de kendine aşık ettiği kadınların kalbini kıran çapkın bir erkek. Zor bir zamandan geçen Nick’i neler beklemektedir ?

2 saatlik bu filmde Nick’in yaşadıklarına şahit oluyorsunuz. Eğlenmek isteyenler için izleyebilecekleri bir film olabilir.
Kesin izlemelisiniz diyemem , ama izlerseniz de bir şey kaybetmez veya kazanamazsınız. :)
İyi Seyirler…


 Kadınlar Ne İster ? Film Fragmanı ; https://www.youtube.com/watch?v=VFwHs7fEUNs
Beyaz Perde de  Kadınlar Ne İster ?  Filmi ;http://www.beyazperde.com/filmler/film-27552/
Sinemalar da  Kadınlar Ne İster ? Filmi ;https://www.sinemalar.com/film/1095/kadinlar-ne-ister



İnstagram : minebasarn
Facebook : Mine Başaran
Mail : minebsrn4@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder