Etiketler

1 Haziran 2018 Cuma

Mr. Popper’s Penguins – Babamın Penguenleri


Bir çocuk filmi ile karşınızdayım. Kısa bir süre öncesine kadar çizgi film izleyen hatta şirinlerin cdlerini alıp izleyen bizim için çocuk filmleri ilaç gibi geliyor. Tabi içerisinde hikayesi bulunan bir çocuk filmi ise daha da güzel oluyor.
Başrolünde Jim Carrey gibi başarılı bir oyuncu bulunuyor. Mark Waters ise yönetmenliğini üstleniyor filmin. 2011 yapımı olan filmin puanı ise 7.3

Eşinden boşanmış olan Tom Popper tam bir işkoliktir ve iki tane çocuğu vardır. Bir gün evde otururken bir kargo gelir. Bu kargo babasından gelmiş ve kargonon içerisinde penguen çıkmıştır. İkinci bir kargo gelir ve içerisinden 6 tane daha penguen daha çıkar. Tom , penguenlerden ilk başta kurtulmak istese de , çocuklarının onları çok sevmesinden dolayı kurtulmaktan vazgeçer.  Penguenler için evini yeniden düzenler , hatta yumurtalama döneminde uyumaz onların başında sabaha kadar bekler.

Film aslında aynı isimde bulunan bir kitaptan uyarlanmıştır. Kitabına hiç denk gelmemiş olsam da filmi gerçekten güzeldi. Penguenler o kadar şirinler ki , bizim başımıza gelse bizde vermeye kıyamayız gibi geliyor. :)

Jim Carrey’in oyunculuğunun ne kadar başarılı olduğunu söylememe gerek yok sanırım , sizler zaten onu tahmin edebilirsiniz. Penguenler ise tam isimlerine uygun davranışlar sergileyerek filme renk veriyor.

Sonu harika biten bir film. Çocuğunuz ile veya arkadaşlarını ile güzel zaman geçirerek izleyebileceğiniz bir film.

Hayvanlar ve aile konusu birleştirilmiş , ortaya harika bir komedi çocuk filmi ortaya çıkmış.
Umarım sizlerde izlersiniz ve bizim kadar eğlenirsiniz.
İyi seyirler…

Babamın Penguenleri Film Fragmanı ; https://www.youtube.com/watch?v=iu5-70plbUM
Beyaz Perde de Babamın Penguenleri  Filmi ;http://www.beyazperde.com/filmler/film-144607/
Sinemalar da Babamın Penguenleri  Filmi ;https://www.sinemalar.com/film/89501/babamin-penguenleri

İnstagram : minebasarn
Facebook : Mine Başaran
Mail : minebsrn4@gmail.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder