Etiketler

21 Eylül 2018 Cuma

Aşk Olsun


Uzun zamandır yerli film izlemiyorduk. Can sıkıntısından televizyonda denk gelipte izlediğim filmlerden biri Aşk Olsun filmi. Farklı bir konusu olsa da sonunda kendini bir türk filmi olduğunu belli ediyor doğrusu. 

Romantik komedi türündeki eğlenceli film 2015 yapımı. Yönetmen koltuğunda Murat Serezli ve Neslihan Yıldız Alak bulunuyor. Oyuncularına baktığımız da ise İlker Aksum , Sedef  Avcı , Kenan Ece ve Selen Seyven gibi isimler karşımıza çıkıyor. Bir buçuk saatlik filmin konusu ise genelden birazcık farklı.

Kadınlara aşk doktorluğu yaparak hayatını kazanan Ozan’ın bir çok farklı istekte bulunan müşteri vardır. Onlardan biri de Ceyda'dır. Ceyda yeni ayrıldığı sevgilisi Caner’e geri dönebilmek için Ozan’dan yardım istemektedir. Caner ise yaşadığı aşk acısını unutabilmek için yeni bir ilişkiye başlamıştır.

Ozan bir gün Pınar ismindeki bayan ile karşılaşır ve ona aşık olur. Fakat Caner’in yeni sevgilisinin Pınar olduğunu bilmemektedir. Hem görevini tamamlamaya çalışırken hem de aşık olduğu kadını kazanmaya çalışan Ozan için işler karmaşık bir hal alır. Bu dörtlü arasında dönen aşk , mutlu sonu yakalayabilecek mi ? Aşk doktoru , kendi aşk doktorluğunu yapabilecek mi ? Filmin sahnelerinde.

Son dönemlerde aşk doktoru , ilişki koçu gibi mesleklerin ön plana çıktığı için böyle film tam zamanında çekilmiş. Kadın-erkek ilişkilerine güzel göndermeler yapan ,aşk ilişkileri için ders çıkarma niteliğinde olan bir film.

Sedef Avcı ve İlker Aksum’un ön planda olduğu bu filmde ikili , içlerine sinen bir film çektiklerini söylüyorlar. “Aşkın reçetesi olmaz.” Diyorlar. Seviyorsanız , aşk doktoru , ilişki koçunu falan dinlemeyin tek dinleyeceğiniz kalbiniz olmalı. :)

Eğlenmek istediğiniz için izlemeye koyulacağınız bir film.
Çerezlik , göndermeler yapan bir film.
Yerli , güzel bir film.

İyi seyirler…

Aşk Olsun Film Fragmanı ; https://www.youtube.com/watch?v=z3KsS6XaGho
Beyaz Perde de Aşk Olsun Filmi ;http://www.beyazperde.com/filmler/film-234611/
Sinemalar da Aşk Olsun Filmi ;https://www.sinemalar.com/film/231506/ask-olsun


İnstagram : minebasarn
Facebook : Mine Başaran
Mail : minebsrn4@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder