Etiketler

28 Eylül 2018 Cuma

My Life In Ruins – Aşk Rehberi



Televizyonde denk geldiğim bir film daha. Yunanistan sokaklarını gördüğümde izlemeden yapamadığım bir film. İtalya’dan sonra Yunanistan’da en merak ettiğim yerlerden biri olduğu için filmi izlemeye karar verdim.

Georgia , Yunanistan’da rehberlik yapan bir turist rehberidir. Fakat bu görevinde , birbirinden çok farklı insanlardan oluşan bir grup Yunanistan gezisine gelmiştir. Grup , Yunanistan tarihini öğrenmek yerine T-shirt almayı tercih eden bir gruptur. Georgia  idealist bir rehber  olmaya çalışırken herşeyi elini yüzüne bulaştırmaktadır. Diğer grubun rehberi ile sürekli bir atışma içinde olan Georgia için zor bir görevdir artık rehberlik.


Emekli olup dünyayı gezmeye başlayanlar , çocukları zorba olan , hiç konuşmayan otobüs şöförü gibi bir çok fark turtistin bulunduğu bu grubun içinde Georgia’yı anlayan kişilerde çıkmaya başlar. Bunlardan biri Irv Gordon’dır. Georgia’ya nasıl eğleneceğini , nasıl mutlu olacağını ve hatta aşk bulması için gözlerini açmasını gerektiğini anlatmıştır. İşte o anda Georgia için hayat çok farklı bir hal almıştır.



Yunan ezgilerini seviyorsanız bu basit çerezlik film tam sizlik olabilir. Bu arada filmi izlerken Yunanistan’da gezilmesi gerek yerleri de not alabilirsiniz. Hatta kısaca tarihini bile öğrenebilirsiniz.



Donald Petrie’nin yönetmenliğini yaptığı filmin Georgia karakterine can veren isim Nia Vardalos. Bir buçuk saatlik hem Yunanistan turu yapabileceğiniz hemde içerisinde aşk bulabileceğiniz güzel bir film.


Boş zamanınızda denk gelirseniz izlebileceğiniz bir film.
Yunanistan’ı yansıtıyor ve Yunanistan’a gitmek için can atıyorsunuz bu film ile.
Şimdiden İyi Seyirler…

Aşk Rehberi Film Fragmanı ; https://www.youtube.com/watch?v=AkRMBRxC_Gk
Beyaz Perde de Aşk Rehberi Filmi ;http://www.beyazperde.com/filmler/film-143114/
Sinemalar da Aşk Rehberi Filmi ;https://www.sinemalar.com/film/155172/ask-rehberi

İnstagram : minebasarn
Facebook : Mine Başaran
Mail : minebsrn4@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder