Etiketler

22 Nisan 2020 Çarşamba

After Life



İngiliz oyuncu, senarist ve komedyen Ricky Gervais’in Netflix’te 6 bölüm halinde yayınlanan dizisi After Life…

After Life’ın senaryosunu kaleme alan ve yönetmen koltuğunda oturan Gervais, aynı zamanda Charlie Hanson ile birlikte dizinin yapımcılığını da üstleniyor. Altı bölümden oluşan dizinin oyuncu kadrosunda Kerry Godliman, Tom Basden, Tony Way, David Bradley ve Ashley Jensen gibi isimler de yer alıyor.


Tony , yakın zaman da eşini kaybetmiş bir gazetecidir. Eşini kaybetmesinin verdiği acıyla her şeyi yapmaya , söylemeye başlıyor. Hatta kimi zaman intihar etmeyi bile düşünüyor. Hayata karşı kaybedecek bir şeyi olmadığını düşünüyor. Köpeği ile birlikte yaşan Tony , hayatının büyük sınavını olmaktadır ve oldukça zorlanmaktadır.

Her ne kadar Tony etrafındakileri düşünmeyip onlara kötü davranarak eşini elinden alan dünyadan intikamını alma istese de, hayatına bir şekilde dokunan herkes Tony hayatta kalsın diye çırpınıyor.

Aslında hikayesi o kadar hayatın içindeki herkesin izlemesi gerekiyor. Her birimiz hayatımızda kayıplar vermişizdir , hayatımızın başımıza yıkıldığını düşünmüşüzdür. Ama o anlarda unuttuğumuz bir şey var ki oda hayatın devam ediyor olması… Bir gün tekrar ayağa kalkıp , hayata tutunmaktan başka çaremiz yoktur aslında… İşte bu dizi bizlere bunu çok güzel bir dilde gösteriyor.

Hayatın içinden olan bu diziye bir şans vermelisiniz. İkinci sezonu da 24 Nisan’da yayında  , heyecanla bekliyorum.


Bir yas hikayesi olsa da aydınlık atmosferiyle umudun her şey olduğunu yüzümüze çarpıyor.
İzlemelisiniz…
İyi Seyirler…

Youtube'de After Life : https://www.youtube.com/watch?v=rg4dyzwNLts


 İnstagram : minebasarn
Facebook : Mine Başaran
Mail : minebsrn4@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder