Etiketler

12 Mayıs 2020 Salı

Self Made : Madam C. J. Walker



Gerçek hayattan esinlenerek hazırlanan bir mini dizi.

Ünlü oyuncu ve yazar Octavia Spencer'in başrolünde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Tiffany Haddish, Carmen Ejogo, Blair Underwood, Garrett Morris ve Kevin Carrol rol almaktadır. 45-50 dakikalık 4 bölümden oluşan dizi bir oturmada bitirebileceğiniz tarzda.


Madam C. J.Walker’ın torununun torunu A’Lelia Bundles tarafından yazılan On Her Own Ground adlı kitaptan uyarlanan dizi, saç bakımı konusunda ezber bozan ve devrim niteliğinde bir marka yaratan Madam C.J. Walker’ın bir kültür ikonu hâline gelmesini mercek altına alıyor. Herkesin kendi hayatını sorgulayacağı , ilham veren bir hikayesi var.

Madam C.J. Walker'ın öyküsü acılarla dolu bir küçüklüğe dayanıyor. Walker daha çok küçük yaşlardayken anne ve babasını kaybediyor. Hemen ardından evlenip 20'li yaşlarında çamaşırcılık yapıyor ancak tüm bunlar Madam C. J. Walker'ın peşinden koştuğu hayatın önünü kesemiyor. Madam C.J. Walker, saçlarında meydana gelen hastalıktan dolayı duygusal bir çöküntü yaşıyor. İşte tam da bu sırada onu saç bakım ürünleriyle tanıştıran Annie Malove devreye giriyor. Zamanla Madam Walker'ı iyileştirmeyi başaran Annie Malove, onun en büyük rakibinin Walker olacağından elbette habersiz.

Pes etmeden , hayallerinizin peşinden koştuğunuzda gerçekleşeceğinin en güzel kanıtı Madam C. J. Walker’ın hayatı… Karşısına çıkan tüm engelleri aşarak hayallerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor…

Hepimizin hayalleri vardır. Hayallerimizi sürekli erteleriz veya koşullandırırız.  Diziyi izledikten sonra hayallerinize kavuşmanın çokta zor olmadığını görüyorsunuz…


Biyografik bir dizi olan bu diziyi kesinlikle izlemelisiniz…
Şuan benim ilham kaynağım bu dizi olduğunu söylemeliyim…
İyi Seyirler…


Netflix'te Self Made : Madam C. J. Walker: https://www.netflix.com/title/80202462
Youtube'de Self Made : Madam C. J. Walker : https://www.youtube.com/watch?v=gk1vKFcUxyU


 İnstagram : minebasarn
Facebook : Mine Başaran
Mail : minebsrn4@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder