Etiketler

13 Temmuz 2020 Pazartesi

Çiçero



Yüzyılın casusu filmi Çiçero , bir Mustafa Uslu filmi…

Serdar Akar’ın yönettiği, Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Biricik’in başrolleri paylaştığı, tarihte Yüzyılın Casusu olarak adlandırılan ÇİÇERO’nun hayatından uyarlanan filmin güçlü oyuncu kadrosunda, Ertan Saban, Tamer Levent, Cem Kurtoğlu, Murat Garipağaoğlu, Mehmet Ulay, Altan Erkekli, Mehmet Esen, Selen Öztürk, Çiğdem Selışık Onat, Levent Ülgen, Açelya Özcan, Aylin Kılınçarslan ve Mehmet Ezel Özgün yer alıyor.


Filmin konusu ; 2. Dünya Savaşı’nın seyrini değiştiren ve Almanya’nın bozguna uğramasında büyük bir payı olan casus Çiçero’nun savaştaki etkisini ve savaş sonrası yaşadıklarını konu ediyor. İlyas Bazna , savaş sırasında Ankara’daki İngiliz Büyükelçiliği’nde uşak olarak çalışmaktadır. Bir çok bilgiye ulaşan İlyas Bazna , Almalar için casusluk yapmaya başlar ve kendisine Çiçero kodu verilir. Savaşın yönünün değişmesine neden olan bu casusluk  büyük bir yankı uyandırmaktadır.

Mustafa Uslu’nun ismi geçen filmleri sevdim , gerçek konu içeren filmler olduğu için türk yapımları arasında en sevdiklerimin arasında olan filmler her biri…

Film 2 saat sürüyor ve büyük bir heyecan içerisinde izliyorsunuz , bu nedenle inanılmaz merak uyandırıyor. 2019 yılında vizyona giren film , İstanbul’da çekimleri yapılmış. 


Oyuncuların arasından Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Biricik muhteşem işler sergiliyor.
İzlemekte geç kaldığımız bir film… Sizler geç kalmayın ve izlemeye koyulun…
İyi Seyirler…


Çiçero
 Film Fragmanı ; https://www.youtube.com/watch?v=oayjRq-_gr8
Beyaz Perde de Çiçero  Filmi ;http://www.beyazperde.com/filmler/film-263629/
Sinemalar da Çiçero  Filmi ;https://www.sinemalar.com/film/254852/cicero



İnstagram : minebasarn
Facebook : Mine Başaran
Mail : minebsrn4@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder