Etiketler

11 Temmuz 2020 Cumartesi

The Stranger


The Stranger, Harlan Coben’in aynı isimli kitabından uyarlanarak Netflix orjinal seri dizi haline getirilmişti. Gizem dolu bir dizi.

Daniel O’Hara ve Hannah Quinn ikilisinin yönetmenliğini yaptığı dizide Daniel Brocklehurst, Mick Ford, Charlotte Coben ve Karla Crome gibi isimlerin senaryolarını görüyoruz. Gerilim ve gizem temalarını birbiriyle harmanlayan dizinin bölüm süreleri ise 40 dakika civarlarında seyrediyor.

Dizinin  ilk iki bölümü o kadar karmaşık geliyor ki acaba izlemesek mi diye bir düşünceye kapalıyoruz ve tabi ki ısrarlarım sonucunda diziyi izlemeye devam ediyoruz. Corinne ismindeki yabancı kız Adam Price ile konuşup , eşi hakkında bir sır veriyor. Sonrasında yabancı kız sırların ortaya çıkması için bir çok kişiye gizlenen sırları söylüyor ve olaylar karışıyor.

Dizinin bir diğer hikayesi de Adam’ın oğlunu konu alıyor. Adam’ın büyük oğlu katıldığı bir kampta arkadaşlarıyla eğlenirken ürkütücü bir olaya şahit olur ve okul arkadaşları Dante’yi yaralı bir halde bulurlar.
Dizinin son hikayesi ise Heidi Doyle’un bir anda karşısında çıkan yabancı kız , ona kendi kızı ile ilgili bir şantaj yapar.

Farklı bir çok hikayenin birbirine bağlandığını dizinin ilk bölümden anlıyorsunuz fakat  tahmin ettiğiniz şekilde bağlamıyor. Şaşırtıcı bir şekilde olaylar gelişiyor ve tüm heyecanla izliyorsunuz. Üçgizem dolu hikayeye gerilim dolu bir arayış sahneleri ise süsleniyor.

Adam Price karakterine Richard Armitage hayat veriyor. Muhteşem bir iş çıkardığını söylemeden edemeyeceğim. Adam’ın büyük oğlunu Jacob Dudman, küçük oğlunu ise Misha Handley canlandırıyor.Diğer oyunculara baktığımızda ise Brandon Fellows, Kadiff Kirwan, Siobhan Finneran, Ella-Rae Smith ve Hannah John-Karmen ile karşılaşıyoruz.
8 bölümlük dizi ortalama 45 dakikalık bölümlerden oluşuyor. Merak içinde , gerim gerim gerilerek izlediğiniz bir dizi oluyor. 3. Bölümden sonra başından kalkamayacağınız bir dizi olduğunu söylemeliyim.

Son olarak sürekli sırları ortaya çıkan bir kişinin size de gelip sizden saklanan sırları söylemesini ister miydiniz ?
İyi Seyirler…


Netflix'te The Stranger: https://www.netflix.com/title/81001209


 İnstagram : minebasarn

Facebook : Mine Başaran
Mail : minebsrn4@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder