Etiketler

5 Temmuz 2020 Pazar

The Notebook



Uzun bir aradan sonra bir aşk filmi…

Nicholas Sparks filmlerini , kitaplarını her zaman sevdim. The Notebook’un yıllar önce kitabını okumuş , hemen ardından filmini izlemiştim. İkinci izlediğimde yine çok beğendiğimi fakat yorumladığımı fark ettim. Şimdi filmin yorumuna geçelim.


Yönetmen koltuğunda Nick Cassavetes bulunuyor.  2 saatlik filmin vizyon tarihi ise belirsiz görünüyor. Ryan Gosling , Rachel McAdams , James Garner gibi isimlerin bulunduğu oyuncular ise inanılmaz başarılı bir iş çıkarmış.


Duke ismindeki ihtiyar adam , huzurevinde bir aşk hikayesi okumaya başlar. Bu aşk hikayesi 1940 yılında geçmektedir. Hikayenin başrolünde bulunan Allie Hamilton , 17 yaşında bir genç kızdır. Allie ailesi ile birlikte tatile gitmiştir ve Noah isimli bir genç ile tanışır. Aralarında büyük farklılıklar bulunmasına rağmen birbirlerine duydukları hissi engelleyemezler ve doyasıya yaşamak isterler. Fakat unuttukları şey 2. Dünya Savaşı’nın başlamak üzere olmasıdır.


Aşk filmi olan The Notebook , ikinci dünya savaşı zamanında geçmektedir. Bu nedenle savaş ve dramı bir araya getirerek oluşturulmuş muhteşem bir hikayesi bulunuyor. Aşkı bu kadar güzel anlatan filmler bulmak zor. Film , aşkın tüm duygularını apaçık ortaya seriyor.


Duygulanmak isteyenler , aşkı doruklarında hissetmek isteyenler bu filmi kaçırmamalı.
Nicholas Sparks filmlerinin en iyileri arasında…
İyi Seyirler…

The Notebook  Film Fragmanı ; https://www.youtube.com/watch?v=JJgtQGfuRVU
Beyaz Perde de The Notebook Filmi ;http://www.beyazperde.com/filmler/film-47422/
Sinemalar da The Notebook  Filmi ;https://www.sinemalar.com/film/1863/not-defteri

İnstagram : minebasarn
Facebook : Mine Başaran
Mail : minebsrn4@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder