Etiketler

17 Ağustos 2018 Cuma

Nights In Rodanthe – Sevgi Fırtınası



Dünyaca ünlü olan Nicholas Sparks’ın kitaplarını oldum olası çok severim. Kitapların neredeyse hepsini okudum oda yetmezmiş gibi filmlerini de izledim. Fakat bu filmde karşımıza çıkınca Ufuk’la birlikte tekrar izlemeye karar verdik. İkinciye izliyor olsam da yine heyecanla izledim.

Aşk konulu filmler aslında çerezlik filmler sayılabilir. Başınız ağırdığın da veya canınız sıkıldığında hiç bir şey yapmak istemediğiniz zaman da aslında bu filmler sizlere ilaç gibi gelebilir. Hele ki bir aşk filmi klasik bir aşk filminden farklı bir konuya sahip bir filmse. İşte bu film öyle bir film.

Kuzey Carolina kıyılarında küçük bir kasaba olan Rodanthe’de geçiyor filmin hikayesi. Adrienne bir süre yalnız kalmak ister ve bu yüzden arkadaşının pansiyonun bulunduğu Rodanthe kasabasına gelir. Arkadaşı birkaç günlüğüne pansiyonu Adrienne’ye bırakır. Adrienne kocası ve çocuklarından dolayı sıkıntılı bir dönemden geçmektedir ve bu pansiyon işletmeciliği onun için büyük bir hediyedir.


Dr. Paul Flanner ise kafasını dinlemek ve bir işini halletmek için Rodanthe kasabasına gelir. Kendi vicdanı ile hesaplaşmak için geldiği bu kasabada bulunan pansiyonda önceden yer ayırtımıştır. Ve bu pansiyon ise Adrienne’nin işletmeciliğini yaptığı pansiyondur.

Bu ikili pansiyonda tanışırlar ve birlikte zaman geçirmeye başlarlar. Fakat herşey öyle toz pembe giderken bir fırtına yaklaşmaktadır. Bu fırtına ile ikili arasında neler yaşacak ? Film hiç beklemediğiniz bir son ile bitiyor.Bu yüzden sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim.
2008 yapımı olan film bir buçuk saatlik bir romantik aşk filmi. Richard Gere ve Diane Lane’nin başrolünde bulunduğu filmde harika oyunculuklar bulunuyor.


Filmin çekildiği şatoya benzeyen pansiyon ise tek kelime ile harika. Karşısında ucu görünmeyen deniz , gün batımı , yıldızlar , yakamoz gibi bir çok güzel şey. Kim o pansiyonda kalmak istemez ki ?


Görsellik , oyunculuk , konu  ve müzikleri ile harikaa bir film.
Birçok duyguyu size yaşatan bu film İzlemeye değer.
İyi seyirler…

 Sevgi Fırtınası Film Fragmanı ; https://www.youtube.com/watch?v=41T9bkoYWss

Beyaz Perde de Sevgi Fırtınası Filmi ;http://www.beyazperde.com/filmler/film-126125/
Sinemalar da  Sevgi Fırtınası Filmi ;https://www.sinemalar.com/film/5499/sevgi-firtinasi

İnstagram : minebasarn
Facebook : Mine Başaran
Mail : minebsrn4@gmail.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder