Etiketler

3 Ağustos 2018 Cuma

Sweet November – Kasımda Aşk Başkadır



Bu film duymayan yoktur , filmi duymamışsanız bile “Kasımda Aşk Başkadır.” Sözünü illa ki duymuşsunuzdur. Bende çok duydum ama bir türlü izleme fırsatım olmadı. Denk geldiğimiz de izlemeden edemedik.

Keanu Reeves ve Charlize Theron’un başrollerini üstendiği film 2001 yapımı bir film. İsminde de anlaşıldığı gibi bir aşk filmi,  yani romantik , dram türünde bir film.


Nelson Moss , hayatını işine adamış bir reklamcıdır. Ehliyet sınavına girdiği bir gün deli dolu , eğlenceli bir kız olan Sara ile tanışır. İşte o andan sonra hayatında herşey değişir. Sara , Nelson’a en az bir ay onunla yaşamasını teklif eder. Nelson tabi ki daha yeni tanıdığı bir kızdan gelen bu teklifi kabul edip etmemekte kararsız kalmıştır. Hayatında büyük değişiklikler yaşan Nelson ne olduğunu anlamadan farklı bir hayatın içinde bulur kendini.
Bu ikili birbirine aşık olur  mu ? Birlikte bir hayat kurabilirler mi ?


Film  döneminin en sevilen filmleri arasında . Fakat bugün ki filmlerle kıyaslandığında klasik her aşk filmi gibi bir konusu olduğunu düşünüyorum. O yüzden beni inanılmaz derece de etkileyen bir film olmadı.


Filmin arka fonları , müzikleri sayesinde verilmek istenen duyguların bir çoğunu hissediyorsunuz. Sonlara doğru zaten duygularınızın artıyor.


Abartılacak kadar bir film olmadığını söyleyebilirim.
Yine de romantik , dram arayışındaysınız şans verebilirsiniz. :)
İyi seyirler…

 Kasımda Aşk Başkadır Film Fragmanı ; https://www.youtube.com/watch?v=SVyFpF2hwxc

Beyaz Perde de  Kasımda Aşk Başkadır Filmi ;http://www.beyazperde.com/filmler/film-29065/
Sinemalar da  Kasımda Aşk Başkadır Filmi ;https://www.sinemalar.com/film/1034/kasimda-ask-baskadir

İnstagram : minebasarn
Facebook : Mine Başaran
Mail : minebsrn4@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder