Etiketler

9 Mart 2018 Cuma

Love , Rosie


Onedio’dan görüp merakla izlediğim romantik-komedi tarzında bir film ile daha karşınızdayım. Bu kez anlaşılması kolay, hikayesi oldukça güzel oyunculukları ise muhteşem olan bir film. Daha ne olsun isteriz ki ? Açalım ve izleyelim. 

Konusu ,5 yaşından beri arkadaş olan Rosie ve Alex arasında geçiyor. Film 1 saat 40 dakika olmasına rağmen uzunca bir zaman dilimini ele alıyor. 

Bu iki en yakın arkadaş her şeyi birlikte yaşıyorlar . Fakat ne zaman ki aşk konuya geliyor işte o zaman birbirlerinden uzaklaşıp , konu ciddileşiyor ve kapanıyor. 


Birlikte hayal kuruyorlar ve hayallerini gerçekleştirmek için çabalıyorlar. Fakat önlerine bir engel çıkıyor. Hayat onlar için farklılaşıyor. Aralarına mesafeler girse de bir araya geldiklerinde her şey yine düzelecek mi ? Yani filmin sonu ise mutlu son mu ? Onu izleyip görmelisiniz bence.


Rosie karakterini canlandıran Lily Collins , Alex karakterini canlandıran Sam Claflin. İkisi de birbirinden başarılı oyuncular. Bir araya geldikleri sahneler de ise harika iş çıkarmışlar. Canlandırdıkları mutluluğu , üzüntüyü , aşkı hissedebiliyorsunuz.

Film aslında birçok konuya değiniyor. Benim en çok gözüme çarpan konu ne olursa olsun hayallerinizin peşinden gitmemiz gerektiği mesajını veriyor bizlere.
Kafanızı dağıtmalık , çerezlik bir film diyebilirim.

Romantik – komedi filmleri seviyorsanız , bir şans verin bence.
Ben sevdim i güzel bir film. :)
İyi Seyirler. :)

Love , Rosie Film Fragmanı ; https://www.youtube.com/watch?v=SqSE6Kzuht0
Beyaz Perde de Love , Rosie Filmi ;http://www.beyazperde.com/filmler/film-188091/
Sinemalar da Love , Rosie Filmi ;https://www.sinemalar.com/film/219753/love-rosie



İnstagram : minebasarn
Facebook : Mine Başaran
Mail : minebsrn4@gmail.com




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder