Etiketler

2 Mart 2018 Cuma

The Fault In Our Stars / Aynı Yıldızın Altında



Daha önceden birçok kitapçıda gördüğüm Aynı Yıldızın Altında kitabının filmi de karşıma çıkınca izlemeden geçmemeliyim dedim.  2014 yılında çekilmiş olan film drama – komedi tarzında 2 saatlik bir film. Sinemalar da ve beyaz perde de yüksek puanlara sahip.
Hazel 16 yaşında üç yıldır tiroid kanseriyle savaşan genç bir kız. Kanseri akciğerlere sıçramasıyla yanında bir oksijen tüpüyle gezmeye mecbur kalıyor. Pek fazla arkadaşı olmayan Hazel , kanserli hastaların bulunduğu bir destek grubuna katılmaya başlıyor. Her ne kadar başlarda istemeyerek gitse de sonunda hayatının aşkını bulduğu için severek gitmeye devam ediyor. Hayatının aşkı dediğim kişi ise Augustus.


Augustus ise beynindeki tümörden dolayı bu gruba katılmış. Fakat tümörden kurtulmuş kurtulmasına ama tümör ne yazık ki ondan bir bacağını almış. Bir bacağı platin olan Augustus , Hazel ile tanışınca onun mutluluğu için her şeyi yapmaya hazır oluyor.



Güzel bir aşk hikayesi bulunuyor filmin sahnelerinde. Hatta sonunda gözyaşlarına boğuyor.
Kitabını okumadım , okumayı da düşünmüyorum açıkçası. Sebebini bilmiyorum ama bu tarz kitaplar hele ki filmini izledikten sonra içimden okuyasım gelmiyor hiç. Tabi ki her zaman kitabın ayrı bir yeri vardır. 

Filmin yönetmen koltuğunda Josh Boone bulunuyor. Bir romandan uyarlama olan filmin başrol oyuncuları ise Shailene Woodley ve Ansel Elgort.

Bir filmde hastalık konusu bulunuyorsa o film her zaman çok seviliyor. Çünkü bizlerin üzüntü duygusunu açığa çıkarmak oldukça kolay oluyor. Hele ki bu hastalıkla ilgili filmlere aşkta ekleniyorsa 2 saat boyunca ağlayararak film izlemeye devam edeiyoruz. :) (Ağlamaktan çok bahsettim ama beni öyle çok ağlattıran bir film olmadı.)

Filmimizin konusu , oyuncuları işte böyle.
İzleyip izlememek size kalmış. Çünkü bu film için kesin izlemelisiniz diyemem.
Filmi izleyen veya kitabını okuyan var mı ?
Sizlerin düşünceleri neler ?
Yorumları bekliyorum.
İyi Seyirler...


Aynı Yıldızın Altında Film Fragmanı ; https://www.youtube.com/watch?v=aQnlngjZG48
Beyaz Perde de Aynı Yıldızın Altında Filmi ;http://www.beyazperde.com/filmler/film-218926/
Sinemalar da Aynı Yıldızın Altında Filmi ;https://www.sinemalar.com/film/221945/the-fault-in-our-stars



İnstagram : minebasarn
Facebook : Mine Başaran
Mail : minebsrn4@gmail.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder