Etiketler

30 Mart 2018 Cuma

Maid İn Manhattan – Aşk Masalı



Bir Aslı Kızmaz hayranı olarak tüm youtube videolarını yakından takip ediyorum. Youtube içerik üretme konusunda oldukça başarılı olan Aslı Kızmaz , stajyer olarak çektiği videolardan birinde bu filmde bahsetmişti. Manevi ablası olarak bahsettiği MarisVentura, Maid in Manhattan filminin baş karakteri. Aslı önerdiyse izlemeliyiz dedik ve açtık izledik. :)
IMDB puanı her ne kadar düşük olmuş olsa da izlememize engel değildi. 2002 yapımı olan filmin yönetmeni Wayne Wang.  Başrolünde ise Jennifer Lopez ve Ralph Fiennes bulunuyor. Jennifer Lopez şarkılarını sürekli dinleyen biri olarak filmini de merak etmiştim doğrusu. 

Ralph Fiennes ise bir önce ki film olan Büyük Budapeşte Oteli’nde de karşımıza çıkmıştı. Birlikte harika bir iş çıkardıklarını söylemeliyim. Ve tabi bir çok yan oyuncu daha.

Romantik komedi türündeki bu film yine bir otelde geçmektedir. Maris Ventura (Jennifer Lopez) , New York’un en iyi otellerinden Manhattan Otel’inde hizmetçi olarak çalışmaktadır. Maris , bir çocuğu olan genç ve bekar bir annedir. Bir gün zengin Christopher Marshall (Ralph Fiennes) otele gelir. Christopher ise ülkede tanınmış , varlıklı bir politikacıdır. 

Christopher ve Maris tanışırlar fakat bir sorun vardır. Christopher , Maris’i otelin müşterilerinden sanmıştır , yani orada çalışan bir hizmetçi olduğunu bilmemektedir.

Christopher ve Maris ayrı dünyaların insanları da olsalar bir araya gelebilirler mi ?
Chritopher gerçekleri öğrenir mi ?
Maris ne yapacaktır ?Her zaman olduğu gibi tüm soruların cevapları filmin sahnelerinde.

Cinderella öyküsü izlemeyi seviyorsanız işte tam aradığınız gibi bir film.
Aslı’nın manevi ablasının filmini biz sevdik. Umarım sizde seversiniz.
Aslı Kızmaz keşke hep böyle öneriler verse… :)
İyi seyirler..  




Maid İn Manhattan Film Fragmanı ; https://www.youtube.com/watch?v=xhtAyshwDFk
Beyaz Perde de Maid İn Manhattan Filmi ;http://www.beyazperde.com/filmler/film-28768/
Sinemalar da Maid İn Manhattan Filmi ;https://www.sinemalar.com/film/2007/ask-masali



İnstagram : minebasarn
Facebook : Mine Başaran
Mail : minebsrn4@gmail.com




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder