Etiketler

15 Haziran 2020 Pazartesi

Dogs – Köpekler



Tüm hayvansevenlerin ilgisini çekecek bir belgesel.
Farkında olmadan ya da bilinçli olarak hayatımızın büyük parçası haline köpek dostlarımızın hikayesi, bu sefer bir Netflix belgeseliyle ekranlara geliyor.


Koşulsuz sevginin en güzel örneklerinden biri olan hayvan sevgisini iliklerinize kadar hisseeceğiniz harika bir belgesel.
Dogs’un yönetmen koltuğunda Amy Berg, Roger Ross Williams, Heidi Ewing, Richard Hankin TJ Martin ve Daniel Lindsay gibi isimler yer alıyor. 2018 yılında yayınlanan belgesel 6 bölümden oluşuyor. Her bölüm 50 dakika  ve farklı konular işleniyor.


Japonya , İtalya , ABD , Suriye gibi farklı ülkelerden  gelen köpeklerin ve sahiplerinin hikayelerini anlatan belgeselde yer yer hüzünlenmeniz mümkün. Özellikle Suriye bölümde bulunan Zeus köpeği için heyecanlanmamak mümkün değil. İskandinavya’da bulunan arama kurtarma köpeği olan Ice’in sahibine olan bağımlılığı da unutulmamalı.


Köpek berberinden köpek barınakları ile ilgili bir çok bilgi sahibi olup , köpeklerin hikayelerine ortak olacağınız bir belgesel. Hiçbir köpeğin sonu da kötü olmuyor , bu yüzden içiniz rahat olsun.Çünkü benim gibi hayvanların acı çekmesine dayanamıyorsanız , bu belgesel de öyle bir durum yok.


Çok severek izlediğim bir belgesel oldu. Yeni sezonu da yakında olduğunu söylüyor. Umarım en yakın zaman da gelir.
Köpeklerin iç dünyasına şahit olabileceğiniz muhteşem bir yapım…
İyi Seyirler…


Netflix'te Working Moms: https://www.netflix.com/title/80191036


 İnstagram : minebasarn
Facebook : Mine Başaran
Mail : minebsrn4@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder