Etiketler

14 Haziran 2020 Pazar

Tatlım Tatlım


Dört farklı ilişki , dört farklı aşk …

2017 yılında vizyona giren filmin oyuncularına baktığımızda Gupse Özay, Büşra Pekin, Şebnem Bozoklu, Aylin Kontente, Çağlar Çorumlu, Bülent Emrah Parlak, Fatih Artman, Serkan Keskin gibi başarılı isimleri görüyoruz.  Her bir isim inanılmaz değer katmış.


Tiyatro oyunu olduğu dönemde Haybeden Gerçeküstü Aşk oyununu Demet Akbağ ile Yılmaz Erdoğan iki kişilik oyun olarak oynamıştı. Yılmaz Erdoğan kendisinin yazdığı oyunun sinema uyarlamasını da yine kendisi yazdı ve yönetti. Tiyatro oyununda bir adet çift olmasına rağmen filmde 4 adet çift bulunuyor. Senaryo 4 çift arasında paylaştırılarak sinemaya uyarlanmış.

Her kesimden ilişkiyi konu ediniyor ve bilindik sorunlar üzerinde ilerliyor. Kültür çatışması , yaş , kıskançlık , eğitim uyuşmazlığı , ikinci evlilikler gibi bir çok sorun üzerinde duruyor. İlişkiler konusunda bir çok mesaj barındırıyor.


Oldukça kaliteli oyuncu kadrosu bulunan filmin yapımcılığını ise Necati Akpınar yapıyor. Bir buçuk saatlik bu film çerez tadında. Fakat ayrıntılarına indiğinizde birçok ders çıkarabilirsiniz.





Farklı konusu ile bizi kendine çekti. Sizler izlediniz mi ? Neler düşünüyorsunuz ?
İyi Seyirler…



Tatlım Tatlım  Film Fragmanı ; https://www.youtube.com/watch?v=fDN7QpsVrQA
Beyaz Perde de Tatlım Tatlım  Filmi ;http://www.beyazperde.com/filmler/film-248229/
Sinemalar da Tatlım Tatlım  Filmi ;https://www.sinemalar.com/film/241452/tatlim-tatlim-2017

İnstagram : minebasarn
Facebook : Mine Başaran
Mail : minebsrn4@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder